Ιδιαιτερα Μαθηματα Γερμανικων

Ekmathisi.edu.gr

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ONLINE

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ONLINE

 Ekmathisi.edu.gr
Περιγραφή πτυχίων

Fit in Deutsch 1

H εξέταση Fit in Deutsch 1 πιστοποιεί γνώση της γερμανικής γλώσσας και απευθύνεται σε εφήβους μεταξύ 10 και 15 ετών. Η επιτυχής συμμετοχή στην εξέταση Fit in Deutsch 1 πιστοποιεί την περάτωση του πρώτου επιπέδου -Α1- του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς. Εξετάσεις για αυτό το πτυχίο διεξάγονται 2 φορές το χρόνο (Μάιο – Νοέμβριο).

Start Deutsch 1 

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ONLINE


Το Start Deutsch 1 είναι μία εξέταση για την πιστοποίηση γνώσεων γερμανικής γλώσσας σε ενήλικες. Η εξέταση Start Deutsch 1 αναφέρεται στο πρώτο επίπεδο Α1 των έξι επιπέδων επάρκειας που περιλαμβάνονται στο Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς. Το επίπεδο Α πιστοποιεί τη στοιχειώδη γνώση μιας γλώσσας. Εξετάσεις για αυτό το πτυχίο διεξάγονται 3 φορές το χρόνο (Φεβρουάριο – Ιούνιο - Νοέμβριο).

Fit in Deutsch 2

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ONLINE


H εξέταση Fit in Deutsch 2 πιστοποιεί τη γνώση της γερμανικής γλώσσας και απευθύνεται σε εφήβους μεταξύ 11 και 16 ετών. Η επιτυχής συμμετοχή στην εξέταση Fit in Deutsch 2 πιστοποιεί την περάτωση του δεύτερου επιπέδου -Α2- του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς. Εξετάσεις για αυτό το πτυχίο διεξάγονται 2 φορές το χρόνο (Μάιο – Νοέμβριο).

Start Deutsch 2

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ONLINE


Το Start Deutsch 2 είναι μία εξέταση για την πιστοποίηση γνώσεων γερμανικής γλώσσας σε ενήλικες. Η εξέταση Start Deutsch 2 αναφέρεται στο δεύτερο επίπεδο Α2 των έξι επιπέδων επάρκειας που περιλαμβάνονται στο Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς. Το επίπεδο Α πιστοποιεί τη στοιχειώδη γνώση μιας γλώσσας. Εξετάσεις για αυτό το πτυχίο διεξάγονται 2 φορές το χρόνο (Φεβρουάριο – Ιούνιο).

Zertifikat Deutsch für Jugendliche

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ONLINE


Με την επιτυχή συμμετοχή στην εξέταση Goethe-Zertifikat B1: Zertifikat Deutsch für Jugendliche αποδεικνύετε ότι είστε σε θέση να χειρισθείτε χωρίς πρόβλημα βασικές δομές της γερμανικής καθομιλουμένης και να ανταπεξέλθετε λεκτικά στις σημαντικότερες καθημερινές περιστάσεις. Η εξέταση αντιστοιχεί στο τρίτο (Β1) από τα έξι επίπεδα της κλίμακας του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες. Εξετάσεις για αυτό το πτυχίο διεξάγονται 3 φορές το χρόνο (Ιανουάριο – Ιούνιο - Σεπτέμβριο).

Zertifikat Deutsch

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ONLINE


Με την επιτυχή συμμετοχή στην εξέταση Zertifikat Deutsch (ZD) αποδεικνύετε ότι κατέχετε βασικές γνώσεις της γερμανικής καθομιλουμένης, οι οποίες σας επιτρέπουν την συνεννόηση σε όλα τα σημαντικά θέματα της καθημερινότητας. Με αυτήν την εξέταση αποδεικνύετε ότι είστε γνώστης των βασικών γραμματικών φαινομένων . Η εξέταση αντιστοιχεί στο τρίτο επίπεδο (Β1) της κλίμακας των έξι επιπέδων του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες. Εξετάσεις για αυτό το πτυχίο διεξάγονται 3 φορές το χρόνο (Φεβρουάριο – Ιούνιο - Σεπτέμβριο)

Zertifikat Deutsch für den Beruf

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ONLINE


Με την επιτυχή συμμετοχή στην εξέταση Zertifikat Deutsch für den Beruf αποδεικνύετε ότι είστε σε θέση να συνεννοείστε σε καθημερινές επαγγελματικές περιστάσεις τόσο γραπτά όσο και προφορικά. Το ZDfB προτιμάται στον τομέα του εμπορίου και της βιομηχανίας λόγω της ιδιαίτερης έμφασης που δίνει στην επαγγελματική ορολογία. Η εξέταση αντιστοιχεί στο τέταρτο επίπεδο (Β2) της κλίμακας έξι επιπέδων του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες.

Goethe - Zertifikat B2

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ONLINE


Με το πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Goethe-Zertifikat B2 αποδεικνύετε ότι έχετε καλές γνώσεις της επίσημης γερμανικής γλώσσας. Με τις γνώσεις αυτές είστε σε θέση να εκφράζεστε γραπτά και προφορικά με σαφήνεια πάνω σε μεγάλη ποικιλία θεμάτων και να κατανοείτε πολύπλοκα κείμενα. Εξετάσεις για αυτό το πτυχίο διεξάγονται 3 φορές το χρόνο (Φεβρουάριο – Ιούνιο - Σεπτέμβριο).

Test Deutsch als Fremdsprache

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ONLINE


Η εξέταση TestDaF είναι μια γλωσσική εξέταση σε προχωρημένο επίπεδο. Στην κλίμακα των έξι επιπέδων του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες περιλαμβάνει τα επίπεδα από Β2 έως Γ1 και αναγνωρίζεται από όλα τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Γερμανίας ως αποδεικτικό γλωσσομάθειας που επιτρέπει την εισαγωγή σε αυτά. Εξετάσεις για αυτό το πτυχίο διεξάγονται 6 φορές το χρόνο (Φεβρουάριο – Απρίλιο - Ιούνιο – Ιούλιο – Σεπτέμβριο - Νοέμβριο).

Prüfung Wirtschaftdeutsch

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ONLINE


Με την εξέταση Wirtschaftsdeutsch International (PWD) αποδεικνύετε ότι μπορείτε να συνεννοηθείτε με άνεση και σε υψηλό επίπεδο, τόσο προφορικά όσο και γραπτά, γύρω από θέματα που αφορούν στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα. Η εξέταση PWD χαίρει παγκοσμίως ιδιαίτερης αναγνώρισης στους κύκλους των επιχειρήσεων και της επαγγελματικής ζωής.

Goethe-Zertifikat C1

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ONLINE


Με το πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Goethe-Zertifikat C1 (ZMP) αποδεικνύετε ότι έχετε καλές γνώσεις της επίσημης γερμανικής γλώσσας. Με τις γνώσεις αυτές είστε σε θέση να εκφράζεστε γραπτά και προφορικά με σαφήνεια πάνω σε μεγάλη ποικιλία θεμάτων και να κατανοείτε πολύπλοκα κείμενα. 
Tο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Goethe-Zertifikat C1 θεωρείται αποδεικτικό καλών γενικών γνώσεων στα γερμανικά. Σχεδόν όλα τα Studienkolleg (Προπαρασκευαστικά Τμήματα για τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο), πολλά Ιδρύματα Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και μερικά πανεπιστήμια αναγνωρίζουν αυτή την εξέταση ως πιστοποίηση επαρκών γνώσεων της γερμανικής γλώσσας για σπουδές στη Γερμανία. Εξετάσεις για αυτό το πτυχίο διεξάγονται 3 φορές το χρόνο (Ιανουάριο – Ιούνιο - Σεπτέμβριο).

Το Goethe-Zertifikat C2: Zentrale Oberstufenprüfung (ZOP), όπως και το Kleines Deusches Sprachdiplom (KDS), προϋποθέτει ένα πολύ προχωρημένο, υψηλό επίπεδο γλωσσικών γνώσεων. Αντιστοιχεί στο έκτο και ανώτατο επίπεδο (Γ2) του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες.

Kleines Deutsches Sprachdiplom

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ONLINE


Με το Kleines Deutsches Sprachdiplom (KDS) αποδεικνύετε ότι έχετε άριστες γνώσεις της γερμανικής γλώσσας. Μπορείτε να κατανοείτε δύσκολα πρωτότυπα (επί το πλείστον λογοτεχνικά) κείμενα και να εκφράζεστε γραπτά και προφορικά άνετα και με σαφήνεια. Το γλωσσικό επίπεδο της εξέτασης αντιστοιχεί με αυτό της εξέτασης Zentrale Oberstufenprufung (ZOP) με τη διαφορά, ότι ο υποψήφιος πρέπει να διαθέτει επιπλέον γνώσεις του γερμανικού πολιτισμού και της ζωής στη Γερμανία. Εξετάσεις για αυτό το πτυχίο διεξάγονται 2 φορές το χρόνο (Μάιο – Νοέμβριο).

Grosses Deutsches Sprachdiplom

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ONLINE


Με το δίπλωμα Grosses Deutsches Sprachdiplom (GDS) αποδεικνύετε ότι έχετε γνώσεις γερμανικών σε επίπεδο σχεδόν μητρικής γλώσσας. Εξετάσεις για αυτό το πτυχίο διεξάγονται 2 φορές το χρόνο (Μάιο – Νοέμβριο).

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ONLINE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ - ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ON LINE